Basisschool: Leerlab

Leerlab wordt dit schooljaar aangeboden voor leerlingen van de bovenbouw van het basis onderwijs. De begeleiding wordt aanboden op de Sint Leonardusschool in Brielle. Mocht u kunt op een andere school zitten dan is dit geen probleem, we bespreken graag met u de mogelijkheden om of op de Sint Leonardusschool of een van onze andere locaties passende hulp te bieden.

Leerlab wordt één middag per week voor een periode van acht weken gegeven door een van onze coaches. Tijdens Leerlab wordt aandacht besteed aan studievaardigheden die belangrijk zijn voor uw kind. Hierin staan onderwerpen centraal zoals, wanneer maak ik mijn huiswerk, hoeveel huiswerk moet ik maken en hoe pak ik dit aan? Aan de hand van de RTTI-methode wordt er gekeken welke leerstrategie bij uw kind past.

Waarom leerlab?

Tijdens de lessen van leerlab wordt het huiswerk van de desbetreffende school meegenomen in de planning en kan er indien nodig aandacht zijn voor het plannen van toetsen (topografie, tafels) en grote projecten (werkstuk, spreekbeurt). Als het nodig blijkt te zijn zal het huiswerk worden aangevuld met Leerlab huiswerk. Dit zal per kind op niveau worden afgestemd. Na de periode van schoolvakantie tot schoolvakantie wordt de deelname geëvalueerd. Dit kan of schriftelijk of mondeling worden uitgevoerd.

Kosten Trajecten:

Traject van 8 weken, 90 min per week, €120,-

Mocht u interesse hebben in leerlab, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Ook kunt u ons contactformulier invullen of u direct inschrijven.

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.