Middelbare school: Bijles

Soms heeft een leerling gewoon een aantal vakken waar het moeilijk gaat. De leerling heeft dan baat bij extra uitleg, wegwerken van hiaten. Tijdens onze bijlessen werken we individueel met de leerling om ook dit vak of deze vakken weer op de rails te krijgen. De bijles wordt door een vakspecialist gegeven. Deze vakspecialist verzorgt de bijles op maat. Bepalend is dan de stof waar de leerling op dat moment moeite mee heeft, of waar de leerling binnenkort een toets voor heeft.

We verzorgen bijlessen in de vakken: Nederlands, Engels, Wiskunde, Natuurkunde en Economie, zowel voor onderbouw als bovenbouw leerlingen. Voor meer informatie klikt u hier om meteen in te schrijven.

De bijlessen vinden plaats op de desbetreffende school, aansluitend op het rooster van de leerling. Door middel van een strippenkaart van 8 lessen gaat de leerling 1- op- 1 met een bijlesdocent aan de slag om de achterstand voor het desbetreffende vak weg te werken. Dit doet de bijlesdocent door middel van uitleg van de stof en hiermee oefenen.

Na ontvangst van uw betaling neemt een van onze bijlesdocenten zo snel mogelijk contact met u op, zodat afspraken gemaakt kunnen worden.

Bijles Prijs
Voortgezet onderwijs (middelbare school)
Strippenkaart 8 lessen van 1 lesuur (per les)
€ 280,-
€ 35,-
Voortgezet onderwijs (middelbare school) Losse les van 1 lesuur € 37,50

Voor lessen die thuis gegeven worden kan eventueel reiskosten gevraagd worden.
Dit wordt afgestemd tijdens het intakegesprek.

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.