Middelbare school: Examencoaching

traject examencoaching

Tijdens de examencoaching gaat de leerling aan de slag met het plannen van alle werkzaamheden tot aan het examen. Ook wordt erop toegezien dat de leerling deze planning ook nastreeft, en zoniet waarom dit niet lukt. De leerling krijgt leer strategieën aangeleerd hoe hij/zij het beste een examen kan voorbereiden en maken. Uiteindelijk worden alle examens ook samen met de leerling nagekeken en besproken.

Naast de fysieke begeleiding maakt de leerling gebruik van eindexamensite.nl , een digitale leeromgeving waar jaarlijks ruim 50.000 leerlingen gebruik van maken. Je krijgt hier online oefenstof toegewezen van je studiecoach en maakt ook oefenexamens op de site.

De leerling krijgt leer strategieën aangeleerd hoe hij/zij het beste een examen kan voorbereiden en maken. Uiteindelijk worden alle examens ook samen met de leerling nagekeken en besproken.

Onbeperkt online oefenen
+
2x per week op je eigen school begeleiding in groepsverband

Allereerst wordt er altijd een intake (met ouders) gepland. Hierin wordt besproken waar de behoeften van de leerling liggen. 

Kosten examencoaching
Het traject waarbij je onbeperkt online gebruik kan maken van oefenstof en uitleg en 2x per week fysiek in groepsverband krijgt gedurende 6 weken kost €499,- 

Mocht u interesse hebben in de examencoaching, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

76f5d5a5ba763dfa88e0921f5bf7c501.pnglogo-bahurim.png

Voor leerlingen van het Maerlant en Bahurim bieden we deze begeleiding aan met €120,- korting.
Klik hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.