Voor scholen

Studiecentrum Voorne is afhankelijk van de waardevolle samenwerkingen die wij hebben met de scholen. Uiteraard zijn we altijd bereid om hierover meer te vertellen en de mogelijkheden te bekijken voor een samenwerking met nieuwe scholen.

Reden samenwerking scholen

Als school weet je het beste welke ondersteuning er nodig is buiten het uitgebreide programma wat er al aanwezig binnen de school. Wij vinden het dan ook van belang dat onze begeleiding aansluit op de school. 

Ook is de school ons belangrijkste weg van communicatie richting ouders en leerlingen voor ons. We stoppen onze tijd liever in de leerlingen dan in grote reclame campagnes die onze diensten duurder maken. Zo komt ons aanbod direct bij de juiste doelgroep binnen. De ervaring leert dan ook dat de school het grootste gedeelte van onze deelnemende leerlingen aandraagt. Als de docent ziet dat de leerling een achterstand oploopt en extra hulp behoeft kan hij de leerling wijzen op de samenwerking met Studiecentrum Voorne. 

Ook maken we graag gebruik maken van oud-leerlingen als bijlesdocenten, hun kennen immers de locatie en de docenten binnen de school al. Bij sommige projecten maken we ook gebruik van de docenten van de school zelf in combinatie met onze begeleiders en docenten.

Voorbeelden van projecten met scholen:

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.