Daniël Bosveld

Mijn naam is Daniël Bosveld. Ik ben 22 jaar oud en woon in Brielle. Zelf heb ik in 2015 mijn VWO diploma behaald aan het Maerlant College waarna ik vervolgens een half jaar heb gereisd. In de zomer van 2020 heb ik mijn bachelor rechten afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en momenteel ben ik bezig met een master in maritiem- en transportrecht.

Naast mijn studie werk ik al bijna drie jaar met veel plezier voor Studiecentrum Voorne. Sinds dit schooljaar ben ik locatiecoördinator op het Bahurim. Als coördinator zorg ik ervoor dat alles wordt geregeld met betrekking tot onze werkzaamheden op het Bahurim. Daarnaast geef ik studiecoaching en bijlessen.

Leerlingen kunnen soms het overzicht kwijt zijn en dit kan leiden tot onnodige stress en mindere prestaties. Ik vind het mooi om te zien dat ze zich, met behulp van wat extra inzet, aandacht en tips, sterk kunnen ontwikkelen. Ook helpt het aanbrengen van structuur in de stof erg bij het verbeteren van het zelfvertrouwen van de leerling. Hierin ligt dan ook de uitdaging voor mij: samen met de leerling werken aan verschillende vaardigheden en zo tot mooie resultaten komen.

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.