Femke de Rooij

Hallo, ik ben Femke de Rooij, 23 jaar en op dit moment student Social Work aan de Hogeschool Rotterdam. Binnen deze opleiding leer ik werken met verschillende doelgroepen.
Voorafgaand aan deze opleiding heb ik tijdelijk de Lerarenopleiding Basisonderwijs en Bachelor Pedagogische Wetenschappen gevolgd. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan als leerkracht en begeleider en heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen.
Mijn passie ligt bij het persoonlijk begeleiden van leerlingen om hen het zelfvertrouwen terug te geven dat ze op dat moment nodig hebben. Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt als het even niet gaat zoals je zou willen en dan is het erg fijn als er iemand is die je een steuntje in de rug biedt en met een frisse blik ergens naar laat kijken.
Op het Helinium geef ik wekelijks studiecoaching aan een groepje leerlingen. Tijdens deze uren kunnen de leerlingen in alle rust werken aan hun huiswerk en leren voor toetsen. Effectief plannen staat centraal en hier ondersteun ik de leerlingen bij.
Daarnaast geef ik ook bijles in Engels, Nederlands, Frans en Duits.
Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.