Manon Beusmans-Tamerius

Hallo! Ik ben Manon Beusmans en ik ben sinds januari 2020 werkzaam als studiecoach binnen het Studiecentrum Voorne.

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam, en een anderhalf jaar of wat in Spanje en Italië te hebben gewoond en gewerkt (talen is nogal mijn ding), ben ik aan de slag gegaan bij een grote multinational. Hier heb ik met veel plezier bijna 20 jaar in verschillende functies gewerkt om vervolgens te besluiten dat het tijd was om het roer om te gooien en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik ondermeer bij het Studiecentrum Voorne gevonden!

Als locatiecoördinator van het Jacob van Liesveldt ben ik daar het aanspreekpunt voor alle bijlessen en de studiecoaching. Maar ik ben ook als studiecoach te vinden op het Bahurim en Helinium.

Ik word blij van het persoonlijk begeleiden van de leerlingen en bied ze graag hulp bij het plannen, het aanbrengen van structuur en het ‘leren-leren’ door het toepassen van verschillende leermethodes. De ene leerling is de andere niet en daarom gaan we samen op zoek naar wat past bij de leerling. Zo hoop ik een steentje bij te dragen aan zo goed mogelijke resultaten en hun toekomst.

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.