Maxime Verbaas

Hallo allemaal, mijn naam is Maxime en ik ben 24 jaar oud. Momenteel rond ik mijn master Gezinspedagogiek af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ik veel kennis heb opgedaan op het gebied van opvoeding, onderwijs en pedagogische vraagstukken.

Sinds dit schooljaar ben ik locatie-coördinator en studiecoach op de Charles de Foucauld in Spijkenisse. Als studiecoach begeleid ik een groep leerlingen om hun studievaardigheden te verbeteren en als coördinator zorg ik ervoor dat alle organisatorische taken goed worden uitgevoerd. Planningen maken, verschillende leerstrategieën aanleren en het individuele contact vind ik waardevol tijdens de lessen met de leerlingen.

Naast mijn werk in het voortgezet onderwijs is mijn passie het ontwikkelen van nieuwe leermogelijkheden binnen het basisonderwijs. Deze groep jonge kinderen zijn heel verschillend en hebben hierdoor verschillende hulpmiddelen nodig. Het leuke van mijn werkzaamheden vind ik de groei die de kinderen maken. Dit geeft hen zelfvertrouwen en motivatie om hun doelen te bereiken. 

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.