Olaf Bons

Hallo, als mede initiatiefnemer ben ik al vanaf de start van Studiecentrum Voorne in begin 2012 werkzaam binnen het Studiecentrum. Vanaf 1 april 2015 heeft voormalig directrice mevrouw van Dongen het stokje aan mij overgedragen.

Mijn werkzaamheden liggen vooral in het communiceren en afstemmen met scholen, docenten en andere partners. Maar ook het contact met de ouders en leerlingen vind ik erg belangrijk, zo kom ik regelmatig binnenlopen bij onze Studiecoachingsgroep, het Leerlab of gewoon aan het eind van de bijles om te kijken of begeleiding en de band tussen onze begeleiders en de leerlingen goed is.

Ook ben ik enorm trots op het enthousiaste en ambitieuze team wat wij hebben, het blijft altijd een erg leuke uitdaging om dit team uit te breiden met nieuwe krachten. Mocht je interesse hebben om ons team te versterken neem dan ook gerust contact met mij op.

Naast mijn functie binnen Studiecentrum Voorne ben ik ook werkzaam als gymdocent op de Sint Leonardusschool, een basisschool in Brielle, en bij Rochade, een project van het Samwerkingsverband VOVPR waar leerlingen met gedragsproblemen tijdelijk begeleid worden om weer terug naar hun eigen middelbare school te gaan. Een hele mooie passende afwisseling waaruit ik veel voldoening haal.

In het verleden ben ik 10 jaar werkzaam als jongerenwerker geweest bij Stichting PUSH. Mijn passie ligt bij het begeleiden en stimuleren van jongeren. Ik krijg voldoening van mijn werk als ik zie dat leerlingen door en met onze ondersteuning en begeleiding ervaren dat je kunt leren te leren. Het wordt echt leuk als leerlingen zelf voelen dat ze vooruitgang boeken in hun leerprocessen, zowel cijfermatig als gevoelsmatig.

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.