Olaf Bons

Hallo, als mede initiatiefnemer ben ik al vanaf de start van Studiecentrum Voorne in begin 2012 werkzaam binnen het Studiecentrum. Vanaf 1 april 2015 heeft voormalig directrice mevrouw van Dongen het stokje aan mij overgedragen.

De passie in mijn werk vind ik vooral in het aansturen en verbeteren van alle diensten die we aanbieden. Het ene moment sta ik bij de studiecoaching en vijf minuten later heb ik een overleg met een schoolleider.Contact met leerlingen, ouders, docenten, schoolleiders of onze eigen werknemers; alle banden zijn belangrijk om ons gezamenlijk doel te behalen namelijk het verbeteren van het schoolresultaat.

Ik ben enorm trots op het enthousiaste en ambitieuze team dat wij hebben. Het is een leuke uitdaging om dit team uit te breiden met nieuwe krachten en nieuwe werkzaamheden. We werken daarbij graag vanuit de vraag van de school of wanneer wij als studiecentrum iets kunnen toevoegen.

Naast mijn functie binnen Studiecentrum Voorne ben ik ook werkzaam als gymdocent op verschillende scholen. Een hele mooie, passende afwisseling! Als ik zie dat leerlingen door en met onze ondersteuning & begeleiding ervaren dat je kunt leren-leren, geeft mij dat een voldaan gevoel. Het wordt echt leuk als leerlingen zelf voelen dat ze vooruitgang boeken in hun leerprocessen, zowel cijfermatig als gevoelsmatig.”

Terug naar overzicht

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP!

Klik hier
Website laten maken door Modual.